logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorA Dickies magyarországi útjának története
REKLÁM

A Dickies magyarországi útjának története

A Dickies magyarországi útjának története

A Dickies gazdag történelemmel rendelkezik. A cég története 1922-ig nyúlik vissza, és azóta a márka és a piac növekedésére összpontosít. A magyarországi landolás a 90-es években történt, és ma már egy exkluzív online áruházon és budapesti fizikai üzleteken keresztül működik. A cég alapfeltevése, hogy a mindennapi élethez alkalmas, divatos ruházatot és kiegészítőket kínáljon vásárlóinak, és saját márkanév alatt értékesíti termékeit. Az üzlet az idők során mutálódott, és a ruházati gyártás a szigorúan vett munkaruházatról a mindennapi viseletre alakult át. A második világháború után a Dickies földrajzi terjeszkedési stratégiába kezdett, és az eredeti texasi székhely mellett új gyártóüzemeket és értékesítési területeket hozott létre az Egyesült Államok egész területén. Az 1950-es évek végén a Dickies nemzetközi vállalattá vált az európai és közel-keleti piacokon való terjeszkedéssel. Magyarországon a márka jól bevált és az egyik legkeresettebb. Mit találsz ebben az üzletben és miben különbözik a többitől? A mutáció a katonai egyenruhától és a munkára szánt kiegészítőktől a városi viseletig. Lássuk, mit kínálnak:

Nadrág 874 Classic

2.jpg

A 874-es eredetileg a munkahelyek durva igényeihez készült, hogy ellenálljon a mindennapi viselet viszontagságainak. Letisztult dizájnja és kényelmes szabása azonban hamar átkerült a műhelyből az utcára, így a divatrajongók és a munkások körében egyaránt alapdarab lett. Tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a praktikum és a stílusos megjelenés között. A divat változhat, de a 874 stílusa és minősége időtálló.

Willow City baseball sapka

3.jpg

A Willow City sapka egy klasszikus 6 paneles baseball sapka, amely időtlen divatot képvisel. A bal első panelen hímzett Dickies logóval ellátott, a modell hátulján pántot és megkötős hátraszabályozást is hoz. Többféle színben kapható.

Sacramento ing

4.jpg

A klasszikus "favágó" kockás ing. Ez a nagyon népszerű flanel ing már több színben is kapható, a piros a legnépszerűbb az évek során. Egészítse ki gardróbját ezzel a tökéletesen összeilleszthető darabbal.

Dickies munkacipő 0237

5.jpg

A cipő valódi, prémium minőségű bőrből készült. Kiváló eredményeket ért el a szakító- és szakítószilárdsági teszteken. A bőrön található foltok és karcolások valódi jelek, amelyek garantálják, hogy a termék eredeti bőrből készült. Nem hibát jelentenek, hanem magának a termék eredetiségének és jellegének a jele. Vízálló cipő, szegecsekkel és fűzővel, valamint kizárólag a Dickies által kifejlesztett talpkialakítással.

Orcutt vászon öv

6.jpg

Az Orcutt vászonöv a kezdetektől fogva a vásárlók kedvence, praktikus, könnyen nyitható és zárható csatjával és testre szabható kialakításával. Tartós pamutvászonból készül, és több szín közül választhatsz hozzá illő színt. Az általunk ajánlott szín: fekete.

A Ajanlatok 365 elhozza neked kedvenc magyarországi üzleteid katalógusait. Ugorj be a Dickiesbe, és csatlakozz a fanatikusokhoz, akik rajonganak ezért a márkáért, amely világszerte meghódította a piacokat.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.