logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorKedvezmények szupermarketek, amelyeket meg kell látogatnia
REKLÁM

Kedvezmények szupermarketek, amelyeket meg kell látogatnia

Kedvezmények szupermarketek, amelyeket meg kell látogatnia

Ha Magyarországon élsz vagy jársz, nem hagyhatod ki ezeket a kedvezményes szupermarketeket a túrádból. Ezek azok a láncok, amelyek a legtöbb látogatót vonzzák, és a magyarok kedvencei közé tartoznak. A Tesco, a Lidl, az Aldi, az Auchan és a Full Diszkont saját súlya van az országban, és kiemelkednek a széles termékválasztékukkal és a valóban alacsony áraikkal. Nehéz olyan más láncot találni Európában, amely egyenrangúan versenyezhetne velük.

Tesco

2.jpg

Magyarországon a Tesco az élelmiszerpiac egyik vezető szereplője a szuper megfizethető árú termékek széles választékával. Ez az áruházlánc a zöldségektől és gyümölcsöktől kezdve a könyvekig, ruházati cikkekig, kiegészítőkig, bútorokig, játékokig és olyan szolgáltatásokig, mint az internet és a telefon. A Tesco mindig alacsony árakat és kedvezményes programokat kínál. Különböző árkategóriákat kezelnek, hogy minden pénztárcának megfeleljenek, és számos hűségprogrammal is rendelkeznek. Mivel a Tesco számos áruházzal rendelkezik Magyarországon, a vásárlók könnyen kihasználhatják ezeket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapják a pénzükért.

Lidl

3.jpg

Ez az egyik legkiválóbb diszkontlánc, amely az évek során éppen azért vált erőssé, mert kedvező áron árulja a termékeket. A Lidl-lel nagyon nehéz egyenlő feltételek mellett versenyezni, mivel nagy múltra tekint vissza a piacon. A lánc kialakítása a megtakarítások maximalizálásán alapul, az üzletek szervezésétől kezdve a termékek bemutatásáig. Heti kedvezmények és folyamatos megtakarítási lehetőségek vannak.

Aldi

4.jpg

Az Aldi áruházak úgy vannak felépítve, hogy minimális hangsúlyt fektetnek a dekorációra. A hangsúly inkább az árengedményeken és a termékek értékén van, mint a megjelenésen. Az Aldiban mindent megtalálsz: élelmiszereket, italokat, higiéniai termékeket, háztartási cikkeket, WC-papírt és még sok mást. Az Aldi heti kedvezményeket kínál, és nagyon fontos szerepet játszik a magyar piacon, hiszen a drágább termékekre is vannak különleges ajánlatai, így a vásárlók nagyszerű megtakarítási lehetőségeket használhatnak ki.

Auchan

5.jpg

Az Auchan a világ egyik legjelentősebb kiskereskedelmi láncának számít. Ez a szegmensvezető vállalat a termékek széles választékát kínálja alacsony áron és számos pénztárcakímélő lehetőséggel. Az a jó, hogy az Auchanban mindent megtalálhat: élelmiszereket és italokat, háztartási cikkeket, tisztítószereket, szépségápolási termékeket, állateledeleket, bútorokat, háztartási gépeket, ruhákat, könyveket, partikellékeket. Ez a kiskereskedelmi óriás szinte minden kategóriában saját márkákat üzemeltet, ami nagyon versenyképessé teszi árait. Az Auchan különleges akciókat is kínál, amelyek a Leroy Merlinben és más kártyákkal is felhasználhatók.

Full Diszkont

6.jpg

A Full Diszkont egy 100%-ban magyar étteremlánc és helyi kedvenc. A vásárlók élelmiszer és nem élelmiszer termékek széles választékát találhatják meg, mint például hús, baromfi és hal, friss gyümölcsök és zöldségek, konzervek, kenyerek és pékáruk, tej és tejtermékek, édességek, olajok, testápoló és háztartási tisztítószerek és még sok más. Ez a lánc hetente tesz közzé akciókat, és feliratkozhat hírlevelükre, hogy a legfrissebb híreket megkapja a postaládájába. Használja ki a weboldalon található ajánlatokat is.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a magyarországi szupermarketek összes kedvezményes katalógusát. Használja ki a lehetőséget.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.