logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHogyan találjunk egy kényelmes és stílusos kanapét
REKLÁM

Hogyan találjunk egy kényelmes és stílusos kanapét

Hogyan találjunk egy kényelmes és stílusos kanapét

A kanapé és a tévé verhetetlen párost alkotnak. A kanapéra vetjük magunkat, hogy meccset, filmet nézzünk vagy szundikáljunk egyet. Éppen ezért nem szabad hibáznunk vásárláskor, és van néhány dolog, amit tudnunk kell, hogy később ne bánjuk meg.

Az olyan magyarországi áruházakban, mint a Möbelix, a JYSK vagy a Black Red White, sokféle kanapét találhatsz, és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak.

Hogyan találjunk olyan kanapét, amely egyszerre kényelmes és stílusos? A következő feltételekkel kell rendelkeznie.

Jó szerkezet

2.jpg

A kanapénak bonyolult küldetése van: alkalmazkodnia kell az egész családhoz és az összes felhasználási módhoz, amit adsz neki. És ez az a három követelmény, amelynek teljesülnie kell: tömör fa vagy fémszerkezet, van egy olyan pántrendszer, amely tartja a párnákat, és a lábak a kanapé szerkezetének részét képezik.

Jó párnázás

3.jpg

Ahhoz, hogy egy kanapé kényelmes legyen, nem lehet sem puha, sem kemény: a párnázatnak jó minőségűnek kell lennie. Ma például nagy szilárdságú habokat használnak, amelyek nagyon kevéssé deformálódnak. Általános szabályként azonban a háttámlának puhábbnak kell lennie, mint az ülésnek.

A viszkoelasztikus hab, a rugók vagy a HR poliuretánhab, amely nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, és alig deformálódik, a szokásos választás. A háttámláknak tollból, nagy regenerálódású szilikonizált üreges szálból vagy HR habból kell készülniük. A habtölteléket öt-hat évente célszerű cserélni, hogy visszanyerje sűrűségét, és ne veszítsen a kényelemből.

A kanapé ellenállóképességét meghatározó másik tényező, hogy légáteresztőnek kell lennie. És ehhez a kárpitozás elengedhetetlen. Minél légáteresztőbb, annál kényelmesebb lesz. A párnázás szintén kulcsfontosságú lesz a légáteresztő képesség szempontjából. Melyik a legjobb? Az ülésekhez a lúd- vagy kacsatoll a kényelem miatt.

Józan színek

4.jpg

Egy fehér kanapé például vizuálisan kevesebb helyet foglal, és bármilyen színnel vagy színskálával is kombinálható. A fehér fényes, és ha napfény éri, még jobban visszaveri azt. Ugyanakkor ez a tónus csökkenti a kanapé vizuális súlyát, és még ha nagy modellről van is szó, kisebbnek fog tűnni.

Egy másik erénye, hogy lehetővé teszi, hogy nagyon kevésért újradekoráljon, mivel ez egy semleges alap, amely csak a részletekkel képes alkalmazkodni bármilyen stílushoz vagy évszakhoz. Változtassa meg a párnák színét és szövetét, és mind a kanapé, mind a nappali másképp fog kinézni. A fehér szín pihentető a szemnek, és nyugodt tereket teremt.

Végül a fehér kanapé tisztább, mint amilyennek látszik. A legjobb, ha levehető huzattal és nagyon ellenálló kárpitozással rendelkező kanapét választ, például pamutot vagy zseníliát.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid kedvezményes katalógusait, hogy könnyebb legyen a kanapévásárlás, és ne költs túl sok pénzt. Fogadd meg ezeket a tippeket, és használd ki a lehetőséget, hogy kiválaszd a tiédet.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.