logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 olcsó készülék, amire szükséged van a konyhádban
REKLÁM

5 olcsó készülék, amire szükséged van a konyhádban

5 olcsó készülék, amire szükséged van a konyhádban

A modern életritmus azt jelenti, hogy egyre kevesebb időnk marad a házimunkára. Hosszú órákat dolgozunk távol, és mire hazaérünk, már elég fáradtak vagyunk ahhoz, hogy főzzünk, mosogassunk vagy takarítsunk. A technológia fejlődésének köszönhetően vannak olyan készülékek, amelyekkel időt és pénzt takaríthatunk meg a konyhában, és nem is olyan drágák. Csak figyelni kell az ajánlatokra és a kedvezményekre. A magyarországi nagy háztartási gépláncokban sokféle terméket talál, amelyek megkönnyítik a mindennapi életét. Figyeljen az alábbi listára.

Élelmiszer-feldolgozó

2.jpg

Télen nincs finomabb, mint tésztát enni mártással. Ha túl lusta a zöldségek aprításához és darálásához, az EMAG-ban vásárolhat egy konyhai robotgépet. Gyúrhat, apríthat, darálhat, reszelhet, turmixolhat vagy mindenféle krémet és szószt készíthet. A kiválasztott modell nagy, 3 literes tállal és 2 literes turmixgép csészével rendelkezik. Gondoljon a kényelemre és arra, hogy mennyi munkát takarít meg Önnek.

Mikro

3.jpg

Hideg van, és úgy érzed, hogy haza szeretnél jönni egy forró levesre. A mikrohullámú sütő a megoldás. Csak melegítsd a levest néhány percig a mikrohullámú sütőben, és kész. Nem kell összepiszkítani a konyhát, és csak egy gombot kell megnyomni. Az Euronicsnál mikrohullámú sütők széles választékát találja. Az általunk kiválasztott modell jellemzői a következők: 17 literes belső térfogat, 24,5 centiméter átmérőjű üvegforgótányér, hat teljesítményfokozat és leolvasztási funkció. Ez egy nagyszerű lehetőség.

Kenyérpirító

4.jpg

Ha van maradék kenyere, és nem szeretné kidobni, jó megoldás lehet pirítóst készíteni. És mi sem jobb, mint egy elektromos kenyérpirító vásárlása. Könnyen használható, és egy perc alatt meleg pirítósod lesz. A Media Marktnál egy kenyérpirító körülbelül 3337 Ft-ba kerül, ha a garanciát három évre szeretné meghosszabbítani, akkor felárat kell fizetnie. Ez egy nagyon hasznos készülék, amit még a gyerekek is használhatnak, amikor hazajönnek az iskolából.

Elektromos vízforraló

5.jpg

A tűzhely bekapcsolása és a víz felmelegedésére való várakozás időpocsékolás. Most az elektromos vízforralókkal beprogramozhatja a víz hőmérsékletét, és az magától bekapcsol, anélkül, hogy Önnek kellene szabályoznia az időt. Az Expertnél már 3000 Ft-ért is találhat műanyag vízforralókat, ezek a legolcsóbbak a piacon, és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Mosogatógép

6.jpg

Az egyik legnagyobb konyhai rémálom a mosogatás. De szerencsére vannak mosogatógépek. Munkát, mosószert és pénzt spórolnak meg nekünk. Mindig jó befektetés, ha van szabad hely a konyhában. A mosogatógépek széles választékát megtalálod a fent említett boltokban. Ez az egyik legjobb találmány. Időt és mosószert takarít meg nekünk. Bár igaz, hogy nagy hely kell a konyhában.

A Ajanlatok 365 az összes magyarországi háztartási gépbolt összes kedvezményes katalógusát elhozza neked. Nézze át figyelmesen a prospektusokat, és válassza ki a legjobb és legolcsóbb háztartási gépeket, amelyek megkönnyítik az életét.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.