logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBershka vs H&M. Melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?
REKLÁM

Bershka vs H&M. Melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?

Bershka vs H&M. Melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?

Bár az emberek rengeteg pénzt költöttek karácsonyi ajándékokra, nem tagadhatjuk, hogy januárban a legjobb ajánlatok a napirenden vannak. A kedvezmények olyan nagyok, hogy egyes családok addig az időpontig várnak, hogy megújítsák a teljes szekrényüket. A legtöbb magyarországi márka és áruház nagyon csábító ajánlatokat kínál, amelyeket nehéz visszautasítani az évnek ebben az időszakában, mint például a Bershka és a H&M esetében. Nincs is jobb, mint az új év kezdetén felfrissíteni a gardróbunkat, vagy megvásárolni néhány olyan kulcsfontosságú darabot, amelyekre a következő tavaszi szezonban szükségünk lesz. A Bershka és a H&M közül melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?

Bershka

2.jpg

Ez az üzlet a magyarok kedvence, mert itt mindent egy helyen és kedvező áron találsz. Akciók és kedvezmények vannak a férfi és női ruházati cikkekre, és rengeteg pénzt spórolhatsz, ha a teljes gardróbodat meg kell újítanod. A Bershka tulajdonképpen egy gyors divatáruház, igazán alacsony árakkal. Pénzt takaríthat meg az online promóciós kódok használatával vagy a hírlevelükre való feliratkozással, ahol a legújabb ajánlataikat népszerűsítik. Ha bejelentkezik a honlapjukra, akár 50%-os kedvezménnyel is találhat ruhákat. Kihasználhatja a pufi kabátok, ruhák, farmerek, pólók és felsők, nadrágok, pólók, ingek, pólók, tornacipők és kiegészítők értékesítését. A Bershka üzleteit világszerte stratégiai elhelyezkedés és gondosan megtervezett építészet jellemzi. Az üzletek avantgárd, tágas terekké válnak, gondos arculattal, amely a kirakatoktól a ruházati cikkek belső elrendezéséig terjed.

H&M

3.jpg

A H&M egy kiskereskedelmi vállalat, amely divatos ruhákat árul férfiak, nők és gyermekek számára. A márka világszerte elismert a divattermékek széles választékáról, amelyek között ruhák, cipők, kiegészítők, nadrágok, kardigánok, felsők, szoknyák, farmerek, rövidnadrágok, zoknik, hálóingek, blézerek, pulóverek és még sok más termék található. Annak ellenére, hogy a H&M saját ruhadarabokat gyárt, olyan világhírű divatikonokkal is együttműködött, mint Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf és Jimmy Choo. Az áruházlánc egyik erőssége a kedvezmények. Ha belépsz a weboldalukra, akár 60%-os kedvezménnyel találsz kiválasztott termékeket. Ideális azoknak, akik túl lusták a bevásárláshoz, és egy helyen oldhatják meg az összes vásárlásukat. A H&M a ruházati vonalon kívül kiegészítőket, szépségápolási és háztartási cikkeket is árul. Bár az árak viszonylag alacsonyak, még több pénzt spórolhatsz, ha csatlakozol a hűségklubhoz, amelyen keresztül diákkedvezményeket, kuponokat kaphatsz, és feliratkozhatsz a hírlevelükre. A H&M egész évben leárazásokat tart. Magyarországon sok lehetőség van arra, hogy spórolj a ruhákon, de a Bershka és a H&M mindenképpen kiemelkedik a minőség, az élvonal és az ár tekintetében. Nem kell a teljes költségvetésedet befektetned ahhoz, hogy éjjel-nappal menőnek tűnj.

A Ajanlatok 365 elhozza neked kedvenc üzleteid összes kedvezményes katalógusát. Használja ki az ajánlatokat, és vásároljon meg mindent, amit szeretne, hogy túlköltekezés nélkül legyen divatos. Ne hagyja ki a lehetőséget.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.