logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAvon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban?
REKLÁM

Avon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban?

Avon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban?

A magyar nők nagyon kacérak, és szeretnek csinosan és jól kisminkelve kimenni az utcára. Költségvetésük jó részét kozmetikai termékekbe fektetik, és nem spórolnak a kiadásokkal, ha megjelenik egy új krém vagy parfüm. Bár több nagy áruház is van az országban, az Avon és az Oriflame teszi a különbséget. Mindkét márka kiterjedt, saját gyártású termékkatalógust tartalmaz, és a világ szinte minden országában fizikai jelenléttel rendelkeznek. Ezeket a márkákat nem kell guglizni, mert nemzetközileg is jól ismertek. Bár az Avon és az Oriflame eredete nagyon különböző, mindkét lánc az évek során hűséget épített a vásárlók körében. Mindenki a termékek minősége és az árak alapján választ, de az biztos, hogy mindkét márka nagyon jól dolgozik az értékesítési stratégiáján, és a készlet elhelyezéséhez nagy szezonális kiárusításokat választottak. Avon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban? Íme az egyes láncok legerősebb pontjai.

Avon

2.jpg

Az Avon az egyik legrégebbi kozmetikai cég, amely a katalógusos értékesítési rendszert használja. Fizikai üzletei is vannak, és bármelyik termékét megvásárolhatja a weboldalán. Az Avon egyik erőssége, hogy nagyon jó leárazásokat tartanak olyan különleges napokon, mint a karácsony, a Valentin-nap, az anyák napja vagy az apák napja. Vannak parfümök féláron és kombók, amikor új terméket vezetnek be. Például: parfüm, krém és körömlakk. Az Avon viszonteladói tagok exkluzív ajánlatokhoz juthatnak hozzá, és különböző termékeket nyerhetnek a havi nyereményjátékokon. Ha eddig hezitáltál, hogy az Avonnál vásárolj, most már jó okod van arra, hogy ellátogass ebbe az üzletbe. Honlapjukon van egy részlegük, ahol a legnépszerűbb termékeket kínálják akciós áron.

Oriflame

3.jpg

Az Oriflame egyenrangú versenytársa az Avonnak. Szépségápolási termékek és egyéb kozmetikumok széles választékát kínálja. Találhatsz sminket, kozmetikumokat, hajápolási termékeket, wellness termékeket, illóolajokat és még sok mást. A cég minden figyelmét a termékek minőségére és fejlesztésére, valamint a marketing stratégiára fordítja, ami lehetővé teszi, hogy vásárlói hűséget építsen, és a márka partnereként pénzt keressen. Ez egy olyan lánc, amelyet alacsony árai jellemeznek, és általában nagyon jó ajánlataik vannak a legfontosabb időpontokban. Ha a weboldalukat böngészi, akár 50%-os kedvezménnyel is találhat termékeket. Ezenkívül a márka viszonteladói számára nagyszerű előnyökkel járnak. Amikor új terméket dobnak piacra, azt minden csatornájukon - virtuálisan vagy fizikailag - verhetetlen áron hirdetik. Szánj egy kis időt a napodból, hogy felfedezd az Oriflame által kínált leárazásokat és kedvezményeket. Nem fogja megbánni.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi kozmetikai üzleteid kedvezményes katalógusait. Számos bőrápoló termék és parfüm akciós áron. Nem hagyhatod ki a lehetőséget. Menj előre és használd ki az ajánlatokat.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.