logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAuchan vagy Tesco? Melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok?
REKLÁM

Auchan vagy Tesco? Melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok?

Auchan vagy Tesco? Melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok?

Magyarországon a szupermarketek széles választéka létezik. De van két olyan lánc, amely a termékek és akciók sokféleségével és minőségével különbséget tesz az országban: Az Auchan és a Tesco. Ezekben az áruházakban rengeteg termék, jó árak és igazán csábító szezonális leárazások vannak. Bár minden vásárló ízlése vagy hűsége alapján választ egy adott láncot, mégis melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok? Nagyon fontos, hogy figyeljük az általuk indított napi és havi kiadványokat, hogy ne maradjunk le semmilyen lehetőségről és összehasonlíthassuk az árakat. Miután a szezonváltásra megújult a szekrény, ami sok kiadást generált a magyarok számára, nem mellékes odafigyelni a két nagy áruház akcióira és ajánlataira. A pénztárca tehermentesítése elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy adósságok nélkül, és némi pénzzel, amibe személyes szeszélyből befektethetünk, érjünk a hónap végére.

Auchan

2.jpg

Az Auchan termékek széles választékát kínálja, beleértve az élelmiszereket és italokat, háztartási cikkeket, tisztítószereket, szépségápolási termékeket, kisállat termékeket, bútorokat, háztartási gépeket, ruhákat, könyveket, partikellékeket és még sok mást. Az Auchannál mindig többet takaríthat meg. Az Auchan minden héten számos akciót kínál élelmiszerekre és nem élelmiszerekre. Tisztítószerekre és otthoni kiegészítőkre, kerti szerszámokra és barkácsárukra is kínál ajánlatokat és kedvezményeket. Az Auchan webáruházban a kedvezmények akár 50%-ra is felmehetnek. A legfrissebb Auchan ajánlatokat és akciókat katalógusainkban is megtalálja. A legfrissebb hírekről értesülhetünk, ha feliratkozunk hírlevelükre, vagy követjük az Auchant a közösségi oldalakon. Egy plusz? Szinte minden kategóriában rendelkezik saját márkákkal, és különleges akciókat kínál, amelyek a Leroy Merlin és más kártyákkal is felhasználhatók.

Tesco

3.jpg

A Tesco az élelmiszerpiac egyik vezetője a szuper megfizethető árú termékek széles választékának köszönhetően. Ez a lánc a gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a könyvekig, ruházati cikkekig, kiegészítőkig, bútorokig, játékokig és olyan szolgáltatásokig, mint az internet és a telefonálás, mindent kínál. A Tesco mindig alacsony árakat és kedvezményes programokat kínál. Különböző árkategóriákat kezelnek, hogy minden pénztárcának megfeleljenek, és számos hűségprogrammal is rendelkeznek. Mivel a Tesco számos áruházzal rendelkezik Magyarországon, a vásárlók könnyen kihasználhatják ezeket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapják a pénzükért. Ez az áruházlánc különleges heti akciókat kínál, amelyekkel az itt történő vásárlás még a szokásosnál is olcsóbbá válik. Az egész régió egyik legnagyobb kiskereskedelmi láncaként a vásárlók sokkal több márka termékeit találhatják meg, mint más szupermarketekben. Ha a weboldalukat böngészi, elképesztő akciókat talál a kiválasztott termékekre. Egy plusz? Saját márkákkal rendelkezik: Tesco, Finest és Value, amelyek a különböző árkategóriákat tükrözik, és lehetővé teszik, hogy a vásárlás ne terhelje a pénztárcát.

Számos lehetőség áll Ön előtt, hogy minél többet spóroljon a szupermarketben. A Ajanlatok 365 elhozza neked a főbb magyarországi szupermarketek kedvezménykatalógusait. Használja ki a lehetőséget, hogy átböngéssze mindegyiket, és keressen

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.