logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 dolog, amit érdemes mindig az Aldiban vásárolni
REKLÁM

5 dolog, amit érdemes mindig az Aldiban vásárolni

5 dolog, amit érdemes mindig az Aldiban vásárolni

Magyarországon az élelmiszerpiac erősen koncentrálódik az olyan nagy szereplőkre, mint az Aldi. Ez a diszkont szupermarket mindenféle terméket kínál a többinél alacsonyabb áron és nagyobb rotációval. Ha még sosem vásároltál az Aldiban, itt a lehetőség. Számos jó oka van rá: remek árakkal rendelkezik, friss márkás termékek széles választékát kínálja, és üzletei úgy vannak kialakítva, hogy a látogatás élményét egyedivé tegyék. Ha a weboldalukat böngészed, minden héten hihetetlen ajánlatokat találsz, egy helyet, ahol recepteket osztanak meg, és lehetőséget biztosítanak az online vásárlásra, így ki sem kell mozdulnod otthonról. Az Aldiban vannak olyan egyedi termékek, amelyeket érdemes megvenni, ha csak egyszer is ellátogatsz ebbe a szupermarketbe. Íme az általunk ajánlott öt dolog listája, amit az Aldiban vásárolhatsz.

Nashi körte

2.jpg

Az Aldinak van egy egzotikus gyümölcs- és zöldségrészlege, ahol olyan termékeket is találsz, amelyek Magyarországon nem könnyen kaphatók. Ilyen például a nashi körte, amely Japánból származik. Alakja, színe és íze is eltér az itthon megszokott körtétől. Biztosan a megszállottja leszel ennek a gyümölcsnek, és vissza akarsz majd menni az Aldiba, hogy még többet vásárolj.

Patissez

3.jpg

Ha ellátogatsz a gyümölcs- és zöldségrészlegre, patissez-t is vehetsz. Ez egy csillag alakú sütőtök, amely az amerikai kontinensről származik. Formája miatt feltűnő, és biztosan hazavisz belőle néhányat. Az Aldi soha nem szűnik meg ámulatba ejteni. A receptfüzetet ezekből a gyümölcsökből és zöldségekből táplálkozik. Ha követi az utasításokat, nagyszerű szakács válhat belőle.

Olasz olívaolaj

4.jpg

Nem könnyű igazán olcsón jó olívaolajat találni. Az Aldiban azonban igen. A világ legjobb olívaolajai olaszok, és ebben az áruházláncban a legjobb márkák széles választékát találod. Ha szereted jól fűszerezni a salátáidat, vigyél magaddal két üveggel, és egyet tegyél félre arra az időre, amikor beköszönt a meleg idő, és több zöldséget kezdesz beiktatni a napi menübe.

Vegyes diófélék és aszalt gyümölcsök

5.jpg

A diófélék remekül fogyaszthatók ebben az évszakban. Ha hiányzik a karácsonyi édes kenyér, itt az ideje megvenni az Aldiban kapható Southern Grove trail mixet. Kövesd az Aldi weboldalán közzétett recept lépésről lépésre történő utasításait, és máris újra úgy érezheted magad, mint decemberben, amikor már nagyon vártad a karácsonyt. A kedvenc gabonakeverékünk Southern Grove pisztáciát, mandulát, diót és mazsolát tartalmaz.

Tőkehal filé

6.jpg

A tőkehalfilé egy másik drága termék. Sokszor kerüljük a hal vásárlását, hogy ne költsünk túl sokat, és tartsuk magunkat a költségvetéshez. Az Aldiban azonban fagyasztott tőkehalfilével kényeztetheted magad, ha megkívánod. Ügyelj arra, hogy mindig szerepeljen rajta a címke, hogy a termék minőségi tanúsítványt kapott.

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legnagyobb magyarországi szupermarketek összes kedvezményes katalógusát. A Lidl egy másik nagy lánc, és ott is nagyszerű kedvezményeket találsz.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.