logo
homeIcon
  1. separatorOBI
  2. separatorAjánlatok
  3. separatorÉrvényes eddig: 2024. 07. 31.
REKLÁM

OBI különleges ajánlata

Érvényes ettől: 2024. július 1. eddig: 2024. július 31.

Obi Leaflet - 1
next
REKLÁM
REKLÁM

Megérkezett a legújabb OBI prospektus!

Az új OBI prospektus 2024. július 1. és 2024. július 31. között érvényes.

A több mint 20 oldalnyi ajánlat, promóció és kedvezmény között elképesztő megtakarítási lehetőségeket talál a háztartási cikkek termékeken.

Keresse meg az Önhöz közeli OBI üzletet, és használja ki az összes kedvezményt, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért. Felejtse el az emelkedő árakat és a magas inflációt. A Ajánlatok 365 olcsó árakat és egyedülálló kedvezményeket kínál a OBI és sok más háztartási cikkek üzletben az egész országban.

Minden nap friss prospektusaink vannak, ezért győződjön meg róla, hogy hamarosan visszatér, hogy még több OBI Aajánlatot találjon! Látogasson el a Ajánlatok 365 oldalra, hogy még ma elkezdhessen takarékoskodni.

REKLÁM
OBI
Érvényes júl. 31.
háztartási cikkek

OBI heti hirdetés 2024. július 1.-tól {{záróDátum}}-ig

Ez a OBI legújabb heti hirdetése. Nézzen vissza hamarosan további ajánlatokért és promóciókért!

OBI Prospektusok
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.