logo
homeIcon
  1. separatorMetro
  2. separatorAjánlatok
  3. separatorÉrvényes eddig: 2023. 10. 17.
REKLÁM

Metro különleges ajánlata

Érvényes ettől: 2023. szeptember 20. eddig: 2023. október 17.

Metro akciós újság - 1
next
REKLÁM
REKLÁM

Megérkezett a legújabb Metro prospektus!

Az új Metro prospektus 2023. szeptember 20. és 2023. október 17. között érvényes.

A több mint 13 oldalnyi ajánlat, promóció és kedvezmény között elképesztő megtakarítási lehetőségeket talál a Hipermarketek és Szupermarketek termékeken.

Keresse meg az Önhöz közeli Metro üzletet, és használja ki az összes kedvezményt, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért. Felejtse el az emelkedő árakat és a magas inflációt. A Ajanlatok 365 olcsó árakat és egyedülálló kedvezményeket kínál a Metro és sok más Hipermarketek és Szupermarketek üzletben az egész országban.

Minden nap friss prospektusaink vannak, ezért győződjön meg róla, hogy hamarosan visszatér, hogy még több Metro Aajánlatot találjon! Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalra, hogy még ma elkezdhessen takarékoskodni.

REKLÁM
Metro
Lejárt
Hipermarketek és Szupermarketek

Metro heti hirdetés 2023. szeptember 20.-tól {{záróDátum}}-ig

Jelenleg 5 prospektusok vannak a Metro területén. Lépjen be a legfrissebb ajánlataikba és kedvezményeikbe!

Metro Prospektusok
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.