logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorA Perfect Nails legjobb termékei: a körmök szerelmeseinek kötelező darabok
REKLÁM

A Perfect Nails legjobb termékei: a körmök szerelmeseinek kötelező darabok

A Perfect Nails legjobb termékei: a körmök szerelmeseinek kötelező darabok

Úgy tűnik, elmúltak a hivalkodó körmök, feltűnő színekkel és mintákkal. A "rich girl" divat az egyszerűségre és a természetességre fogad, de anélkül, hogy bármilyen részletet a véletlenre bíznánk.

Nagyon gyakori, hogy a nők a bézs árnyalatokat és a finom formát választják. A "természetességgel" ellentétben, amelyet ez a tónus hivatott demonstrálni, a trendhez tartozik, hogy a színeket a végletekig ápolt kezekkel párosítják.

Az olyan magyarországi üzletekben, mint a Perfect Nails, a legkülönfélébb termékeket találhatod a körmeid ápolására. Nem kell több száz dollárt költened ahhoz, hogy a kezed úgy nézzen ki, mint egy filmsztáré.

A körmök szerelmeseinek kötelező darab? Íme egy sor olyan termék, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy körmeidet tökéletes állapotban tartsd.

Körömreszelő Premium #180/180

2.jpg

Zselés körmök reszeléséhez és formázásához, valamint akril körmök finomításához. Nagyon erős és tartós, félhold alakú zebra reszelő, amely a hagyományos reszelőkhöz képest akár kétszer hosszabb ideig is kitart. A habszivaccsal borított belső mag (egy középső műanyag lap) rugalmasabb és puhább reszelőfelületet garantál.

A körömreszelő egy olyan kézi eszköz, amely egy csiszolófelületből áll, és a körmök súrlódással történő csiszolására vagy polírozására szolgál. A körömreszelő helyes használata lehetővé teszi, hogy körmei ápoltak és szépek maradjanak, ezáltal jelentősen javítva azok megjelenését.

Körömágybőr olaj - Flower Fusion 4 ML

3.jpg

A Flower Fusion körömágybőrolaj igazán nőies illatot kínál csábító és érzéki jegyekkel. Ez az egyedülálló aroma tökéletes harmóniát idéz az érzékek számára, szabadságot és bizalmat sugároz. A mandula- és őszibarackmagolaj-kivonatok a virágesszenciákhoz csatlakozva tökéletes ápolást és hidratáló hatást biztosítanak a kezeknek.

Hogyan kell használni? Vigyen fel néhány cseppet a körömágybőr területére, és gyengéden masszírozza be, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, vagy dörzsölje a körömlemezre.

UV/LED lámpa Unicorn

4.jpg

A lámpa 30 energiatakarékos LED-del rendelkezik, érzékelőik pedig lejjebb vannak elhelyezve, hogy a hüvelykujjon is tökéletes gyógyítást tegyenek lehetővé. A lámpa félig lefelé ("alacsony" hő/csökkentett sebesség) üzemmóddal rendelkezik, hogy megvédje a körömágyat a hirtelen hő hatására kialakuló égő érzéstől.

Ez a modell időzítő gombokkal (30-60-99 mp) és intelligens érzékelővel van felszerelve. A lámpa mágnesezett talpa tükörfelülettel rendelkezik és levehető.

Gél lakk kezdő készlet

5.jpg

Ezek a készletek ideálisak a manikűrözéshez és a körmök megerősítéséhez rugalmas kemény géllel a lakkozás előtt. Egy ingyenes technikai kártyát mellékelünk a termékfelvitel helyes sorrendjének biztosításához.

Alkalmas alapzseléként a körmök megerősítéséhez a lakkzselé felvitele előtt, valamint körömkeményítéshez/korrekcióhoz, körömszobrászathoz és csúcspont létrehozásához. Védi a természetes körmöket az ütődésektől és a mechanikai sérülésektől. Ez a zselé teljesen szétterül és felületfeltöltő tulajdonságokkal rendelkezik, ideális a no-filing technikához is.

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb kedvezményes katalógusokat, hogy ne költsön pénzt a manikűrre. Magad is gondoskodhatsz a kezedről, és olyan körmeid lehetnek, amelyek méltóak a csodálatra.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.