logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNe kezdj el vásárolni a babának, mielőtt ezt elolvasnád
REKLÁM

Ne kezdj el vásárolni a babának, mielőtt ezt elolvasnád

Ne kezdj el vásárolni a babának, mielőtt ezt elolvasnád

Mire számíthatsz, ha várandós vagy? Nos, sok mindenre, és ezek egyike minden bizonnyal a hatalmas vásárlások az új babának. Azoknak a kis imádnivaló lényeknek sok szükséglete van, és a szülők általában rohannak minél több dolgot megvásárolni, anélkül, hogy néhány különösen fontos dolgot figyelembe vennének. Tehát, mielőtt elindulnál a következő bevásárlásra, íme néhány dolog, amit tudnod kell.

Járj utána a dolgoknak.

Tejmelegítőt keresel? Autósülést? Előkét? Akkor valószínűleg észrevetted, hogy több ezer típus és márka közül lehet választani. Néha az emberek hajlamosak azt hinni, hogy az ár határozza meg a termék minőségét, de ez nem biztos, hogy a babaáruk vásárlásánál igaz lesz. Mielőtt bármilyen döntést hoznál, érdemes olvasnod egy kicsit a biztonsági tesztekről, az anyagokról, a garanciákról és a márkákról, hogy megbizonyosodj arról, hogy pontosan azt kapod, amit szeretnél. Míg ezeknek a termékeknek egy része rövid élettartammal rendelkezik, mások, mint a babakocsik, hosszú-hosszú ideig ott lesznek, és nem akarnád, hogy olyan drága hatalmas babakocsi legyen a végén, amely nem fér el a liftben, vagy csak nehéz cipelni, mert bizony lesz olyan, hogy fel kell majd emelni. Kérdezz körül, olvass blogokat és kutass, hogy megtaláld a számodra megfelelő terméket.

Ne vegyél túl sok ruhát.

Ó, babadivat, te kis ravasz. Igen, van egymilliárd stílus, szín, kollekció és kiegészítő, amelyet szívesen beszerezne mindenki, amint megtudja, hogy terhes, és ezek mind olyan cukik és puhák! Bár mindez igaz lehet, a túl korai ruhavásárlás az egyik legkönnyebb csapda a játékban. Az az igazság, hogy amikor a babákról van szó, valójában nincsenek megfelelő méretek, amíg nem tudod, milyen nagy vagy magas lesz. Ha túl sok dolgot vásárolsz túl hamar, akkor egy csomó ruha lehet a vége, ami egyszerűen túl kicsi vagy túl nagy. A legjobb tennivaló várni egy kicsit, megismerni a kicsit és megszerezni, amire szüksége van, amikor szüksége van rá. És ha már vásároltál pár olyan dolgot, ami nem fog megfelelni, ne aggódj, bármikor visszaviheted, vagy megvárod míg belenő.

Ha pelenkát vásárolsz, vásárolj sokat.

Tudtad, hogy egy újszülött egy átlagos napon hány pelenkán megy keresztül? A kérdésre a válasz 12. Igen, napi 12 pelenka. Ez havonta 360 pelenka, nem számítva a baleseteket vagy a nagyon „nehéz” napokat. Először a szülők gyakran alábecsülik annak fontosságát, hogy legyen egy jól felszerelt pelenka állomás minden helyzetre, és bár senki nem javasolja, hogy túl sokat vásárolj a baba születése előtt, fontos, hogy a költségvetésbe belefoglaljad a pelenkákat, amint a kicsi megszületik. A megfelelő méret kiderítésének egyik legjobb módja az, ha távozás előtt megkérdezed a kórházi nővért a méretekről, vagy csak próbálj ki különféle típusokat, amíg meg nem találod a legmegfelelőbbet. Végül is minden csecsemő más.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.