logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEuronics: elektronikai termékek egyablakos boltja Magyarországon
REKLÁM

Euronics: elektronikai termékek egyablakos boltja Magyarországon

Euronics: elektronikai termékek egyablakos boltja Magyarországon

Magyarországon számos elektronikai áruház található, de van egy, amelyik kiemelkedik a nagy termékkínálatával és jó áraival: Euronics. Az Euronics alacsony árakkal és rendszeres akciókkal rendelkezik, bár ez üzletenként eltérő lehet. Több mint 11 000 fiók tartozik ehhez a szervezethez, így mindig megtalálod, amire szükséged van, anélkül, hogy túlköltekeznél. Az Euronicsnál a mobiltelefontól és a táblagéptől kezdve a különböző kisebb háztartási termékekig mindent megtalálhat. Minden megtalálható egy helyen. A vásárlók találhatnak számítógépeket és laptopokat, irodaszereket, nyomtatókat, PC-kiegészítőket, mobiltelefonokat, televíziókat, hangszórókat, dugókat és kábeleket, fényképezőgépeket, konyhai eszközöket, szerszámokat, töltőket és még sok mást. Ez az áruház helyi és nemzetközi márkák széles választékát értékesíti és forgalmazza, mint például az Apple, Samsung, Huawei, Philips, WMF és Siemens. Nézze meg az üzleteikben és az online weboldalukon elérhető aktuális akcióikat és ajánlataikat, hogy megtalálja a legolcsóbb tételeket és a legjobb akciós ajánlatokat. Ha most ellátogatsz a weboldalukra, megtalálod a nyári ajánlatokat. Hihetetlen leárazások vannak légkondicionálókra, mobiltelefonokra és számítógépes kellékekre. Ezeket a termékeket 30%-os kedvezménnyel szerezheti be. Ha tudja, hogyan használja ki az ajánlatokat, akkor több terméket is vásárolhat.

Az Euronics története

2.jpg

Az Euronics 1990-ben született öt nagy német, belga, belga, spanyol, olasz és holland kiskereskedelmi csoport egyesülése után. A cél az volt, hogy egyesüljenek, hogy versenyképesebbek legyenek, hogy jobb árakat kapjanak a beszállítóktól, és válaszul a kialakulóban lévő nagy elektronikai láncokra. Az Euronics üzlet koncepciója egy helyi üzlet, amelynek alkalmazottai magasan szakosodtak a háztartási készülékekre és a szórakoztató elektronikára. Az Euronicsot minden országban különböző csoportok irányítják, ugyanazon márkanév alatt, de mindegyikük a regionális piac követelményeire specializálódva. Ma az Euronics több mint 30 országban van jelen, és Európa legnagyobb elektronikai üzletlánca. Központja Amszterdamban (Hollandia) található.

Ajánlatok és promóciók

3.jpg

Az Euronics egész évben nagyszerű árakat kínál, mivel olyan hatalmas lánc, hogy megengedheti magának a gyártókkal és a nagy forgalmazókkal folytatott igen versenyképes ártárgyalásokat. Minden hónapban általában akciós áron kínál válogatott szórakoztatóelektronikai és háztartási cikkeket. Ez a választék online megtekinthető a We Are 365 digitális brosúrában. A fekete pénteki és az áfa-mentes napok kampányai is nagyon sikeresek. Az Euronics leggyakoribb akciói és ajánlatai a következők: közvetlen árkedvezmények, termékajándékok vásárlás esetén, mint például 3 hónap ingyenes Spotify Premium. Az Euronics fő előnyei közé tartoznak a jó árak, a nagyszámú üzlet, az optimalizált webáruház, a szakértő eladók és a személyre szabott finanszírozás.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi háztartási gépboltok összes katalógusát. Használd ki az alkalmat, hogy lecseréld a régi tévét vagy mobiltelefont, amelyik az Euronicsnál meghibásodott. Ez Európa legnagyobb elektromos készülék forgalmazója. Minden ízlésnek vannak akciók és ajánlatok.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.