logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDolgok, amiket csak élelmiszerboltokban kellene vásárolnod
REKLÁM

Dolgok, amiket csak élelmiszerboltokban kellene vásárolnod

Dolgok, amiket csak élelmiszerboltokban kellene vásárolnod

Az elmúlt két év elindította az e-kereskedelmi forradalmat. A social distancing és a szigorú higiéniai protokollok miatt a legtöbb üzletnek át kellett állnia vagy alkalmazkodnia kellett ahhoz, hogy versenyképességét főleg online piacterén keresztül biztosítsa. Mindannyiunk számára szokássá vált az online vásárlás, és ez érthető, mert kényelmes és időt takarít meg. Mégis van néhány dolog, amelyet érdemes megfontolnod, mielőtt rákattintanál a "Kosárba helyezés" gombra. Íme néhány dolog, amelyet csak a szupermarketben szabad megvásárolni. Fagyasztott élelmiszer

A fagyasztott ételeknek számos előnye van, hosszabb ideig tartanak, az ízek nagy részét érintetlenül tartják, és általában sokkal biztonságosabb őket enni, mint a friss ételeket. Ami a biztonságot illeti, fontos figyelembe venni, hogy a fagyasztott termékeket előkészítésük, csomagolásuk, tárolásuk, forgalmazásuk, kiskereskedelmi üzemük és kiállításuk során fagyasztva kell tartani. Ezt hívják „hideg lánc” szekvenciának, és bár a legtöbb hely gondoskodik arról, hogy ezt a folyamatot megszakítások nélkül folytassák, senkinek nincs magasabb színvonala, mint a szupermarketeknek és az élelmiszerboltoknak. Amikor fagyasztott húst, fagylaltot vagy zöldséget vásárolsz a helyi szupermarketben, nyugodt lehetsz, tudván, hogy kinyitáskor nem lesz semmi problémája.

Friss hús és tenger gyümölcsei

A fagyasztott ételekhez hasonlóan a húst és a tenger gyümölcseit is különösen nehéz kezelni. Az üzleteknek készen kell állniuk arra, hogy a termékeket a fagyasztóban tárolják, amint megérkeznek, és eladják őket, mielőtt elromlanának. A szupermarketek napi rutinellenőrzést végeznek minden friss termékükön, meggyőződve arról, hogy megfelelő állapotban vannak-e. Bár a helyi hentesüzlet vagy tengeri ételeket árusító üzlet kedvesebbnek tűnik, szabványaik és előírásaik közel sem olyan szigorúak, mint a helyi szupermarket vagy élelmiszerbolt. Hús vásárlásakor, különösen egy család számára, soha nem lehetsz túl óvatos.

Sajt és felvágottak

Egy másik, rendkívül összetett termékcsoport, amellyel vigyázni kell. A sajt világszerte az egyik legnépszerűbb termék, és (szerencsére) sokféle méretben és típusban kapható. Bár sokkal könnyebb tárolni és tartósítani, egyes típusok, például a mozzarella, a ricotta és a brie elveszíthetik ízüket vagy alakjukat, ha nem tárolják őket megfelelően. A felvágottakat, például a sonkát, a pulykát vagy a pasztramit is megfelelő körülmények között kell tárolni, hogy komplikációk nélkül tálalhasd őket. Ami a felvágottakat illeti, nincs még egy olyan hely, mint az élelmiszerboltok.

Friss gyümölcsök és zöldségek

Semmi sem olyan, mintha saját gyümölcsöt és zöldséget szedni. Amikor egy megfelelő paradicsomot kapunk egy salátához vagy epret egy nyári turmixhoz, akkor a legjobb módja annak, hogy pontosan azt szerezzük meg, amire vágyunk, az az, hogy megérintjük és megérezzük, mit is fogunk megvenni. Az ilyen típusú szelekciónak egyébként sincs helyettesítője, és bár néhány üzlet elkezdett előnézeti képeket küldeni az ilyen típusú termékekről, az egyetlen módja annak, hogy valóban tudd mit kapsz, ha saját magad kipróbálod. Ráadásul mindig lenyűgözheted párodat, ha érdekes infókat osztasz meg vele a kelkáposzta tulajdonságairól az autóban a hazafelé vezető úton.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.