logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCsaládbarát társasjátékok, amelyek minden hypermarketben megvásárolhatók
REKLÁM

Családbarát társasjátékok, amelyek minden hypermarketben megvásárolhatók

Családbarát társasjátékok, amelyek minden hypermarketben megvásárolhatók

A társasjátékok az egész világon visszatértek az emberek mindennapjaiba. A karanténokkal és a távmunkával a családok szinte minden országban elkezdtek együtt játszani, hogy új módokat teremtsenek a kommunikációhoz, minőségi időt töltsönek szeretteikkel, vagy csak egy kis időre kijelentkezzenek a közösségi médiákból. Ha olyan társasjátékokat keresel, amelyek jó alternatívák a családi klasszikusokkal szemben, mint például a Monopoly, a Cluedo vagy a Risk, a megfelelő termék megtalálása kihívást jelenthet. Itt van öt családbarát társasjáték, amelyeket könnyedén megvásárolhatsz online vagy a helyi hipermarketben.

Catan

Az egyik legnépszerűbb társasjáték, a Catan telepesei egy tökéletes játék a 12 éven felüli gyerekekkel rendelkező családok számára. A szabályok egyszerűek: építs, kereskedj és terjeszkedj, hogy elegendő pontot szerezz a győzelemhez. A játék stratégiai tervezést, egy kis szerencsét és mindenekelőtt sok tárgyalást igényel. Tökéletes játék arra, hogy megtanítsa a gyerekeknek az egyezkedés, az előre gondolkodás és az olyan alapvető gazdasági elemek értékét, mint a kínálat és a kereslet, anélkül, hogy halálra unnák magukat. Ha fiatalabb gyerekeid vannak, akkor ott a Catan junior verzió, amely tökéletesen felkészíti őket az eredeti játékra. Ha családodnak tetszett a Monopoly, akkor imádni fogják a Catan telepeseit.

Dobble

Olyan laza játékot keresel, amelyet másodpercek alatt elkészíthetsz, és órákig játszhatod? Akkor biztosan kedvelni fogod a Dobble-t. Ez egy gyors reakciójáték, amely állandó figyelmet és gyors reflexeket igényel. A játék különféle módokon játszható, olcsó, kicsi és nagyon könnyen megtanulható. Ez az egyik legviccesebb családbarát társasjáték, és kötelező része a társasjáték-gyűjteményeknek. A játék körülbelül 4600 Ft-ba kerül az olyan üzletekben, mint a Tesco, de online is meg lehet szerezni.

Jumanji

Ez egy klasszikus játék. Azon kevés filmalapú társasjátékok egyike, amelyek valójában túlszárnyalták a film népszerűségét. Az eredetileg 1995-ben megjelent játék a megszokott társasjáték-mechanikákat használja, mint a dobókocka dobása, a kártyát húzása és a táblán mozgó bábúk. Szórakoztató játék, amelyet 8 év feletti gyerekekkel lehet játszani, akik élvezik a kihívásokat. A játék egyszerű, de gyorsan izgalmas versennyé válik, mert mindenki célba szeretne érni és kiabálna, hogy Jumanji! Ebben a játékban biztosan nem fogtok csalódni. Ez is meglehetősen olcsó játék, és nagyon könnyű megtalálni bármely kisboltban.

Hedbanz

Szívesen teszel fel buta kérdéseket? Na és mit szólnál rejtélyek megoldásához? Ha a válasz igen, akkor a Hedbanz egy kiváló választás. Ez egy klasszikus találgatós játék, amelyet az egész család élvezni fog. A játék arra késztet, hogy kérdéseket tegyél fel és válaszolj rájuk, hogy felfedezhesd, milyen állat, tárgy vagy személy vagy, mielőtt a többi játékos kitalálná a sajátját. Izgalmas, vicces, és sok érdekes játék utáni beszélgetésnek ad helyet. Valószínűleg a legkönnyebb játék a listán, tökéletes rövid együttlétekhez és vacsora utáni beszélgetésekhez.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.