logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorA legolcsóbb szupermarketek Magyarországon 2024-ben
REKLÁM

A legolcsóbb szupermarketek Magyarországon 2024-ben

A legolcsóbb szupermarketek Magyarországon 2024-ben

A háztartási gazdaság az egyik legfontosabb pont, amikor a megtakarításról gondolkodunk. A magyarországi főbb szupermarketek által kínált akciók és kedvezmények figyelése elengedhetetlen a túlköltekezés elkerülése érdekében.

Ha szűkös a költségvetése, és szeretne vigyázni a pénzére, itt a legolcsóbb szupermarketek listája. Vegye figyelembe, és a vásárlás többé nem lesz teher a zsebének.

Néhány stratégia, mielőtt elmegy a szupermarketbe: határozzon meg egy költségvetést, tervezze meg a következő napok étkezéseit, és soha ne menjen üres gyomorral. Ha pedig sok ételt főz, fagyassza le a felesleget, amit otthon készít. Ez segít abban, hogy olyan ételeket készítsen, amelyeket magával vihet a munkahelyére, vagy amelyeket megehet azokon a napokon, amikor késésben van.

PENNY

familia-supermercado-mujer-camiseta-marron-gente-elige-productos-madre-hija_1157-43983.jpg A PENNY széles választékot kínál, többek között készételeket, pékárukat, italokat, testápolási termékeket, fagyasztott élelmiszereket, felvágottakat, konzerveket, édességeket, friss gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és még sok mást.

Heti katalógusukban megtalálja a legfrissebb híreket és különleges kedvezményeket. Iratkozzon fel hírlevelükre, hogy naprakészen értesüljön az áruház minden akciójáról. Igényelje a PENNY kártyáját, hogy minden héten hozzáférjen az exkluzív kedvezményekhez, digitális kuponokhoz és nyereményekhez.

SPAR

mujer-compras-tienda-comestibles_1303-16017.avif A SPAR nem csak Magyarországon, hanem világszerte nagy- és kiskereskedelmi üzleteket működtet. Ebben az áruházban a termékek széles választékát találod: zöldségek és gyümölcsök, húsok és halak, tejtermékek, fagyasztott élelmiszerek, snackek, üdítők, állateledelek és még sok más.

A SPAR-ban sokféleképpen lehet spórolni. A weboldalukon megnézheti a legújabb akciókat és ajánlatokat, és kuponokat kaphat, amelyekkel akár 30% kedvezményt is kaphat bizonyos termékek árából. Ha szeretné megtalálni az összes nagyszerű ajánlatot, és megkönnyíteni az üzletben történő vásárlást, töltse le az alkalmazást a mobiltelefonjára.

CSALÁDI DISZKONT

madre-hija-tienda-comestibles_1303-17230.jpg A FAMILY DISZKONT egy nagy múltra visszatekintő magyar diszkont áruházlánc, melynek központja Budapesten található.

Ebben az áruházban könnyű spórolni. Használja ki a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat, hogy a legtöbbet hozhassa ki vásárlásaiból. Ha feliratkozol hírlevelükre vagy követed a FAMILY DISZKONT-ot a közösségi oldalakon, akkor a legújabb kedvezményeket is láthatod.

FAMILY FROST

mujer-compras-tienda-comestibles-junto-al-refrigerador_1303-16013.jpg A FAMILY FROST egy német üzletlánc, amely kizárólag saját márkát forgalmaz. Mint sok fagyasztott élelmiszerekkel foglalkozó vállalat, a FAMILY FROST is mindenféle termék beszerzésére specializálódott, miközben a gyártási folyamatot a legmagasabb minőségi és biztonsági előírások betartása érdekében ellenőrzi.

Weboldalukon megnézheti a legújabb akciókat és ajánlatokat, és kuponokat kaphat, amelyekkel akár 30% kedvezményt is kaphat bizonyos termékek árából. Ha szeretné megtalálni az összes nagyszerű ajánlatot, és megkönnyíteni az üzletben történő vásárlást, töltse le az alkalmazást a mobiltelefonjára.

A Ajanlatok 365 a legolcsóbb magyarországi szupermarketek összes kedvezménykatalógusát tartalmazza. Fedezd fel ezeknek az üzleteknek az aktuális ajánlatait, és találd meg a költségvetésednek legmegfelelőbb kedvezményeket. Nem fogod megbánni, hogy ellátogatsz a legolcsóbb szupermarketekbe és sokat spórolsz. Siess!

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.