logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorA legkörnyezetbarátibb divatmárkák
REKLÁM

A legkörnyezetbarátibb divatmárkák

A legkörnyezetbarátibb divatmárkák

Az elmúlt néhány évben a divat gyakran volt a figyelem középpontjában, és nem mindig jó okok miatt. Sok márkát, különösen a gyors divatmárkákat leminősítették, mert nem környezetbarátak, rossz munkakörülményekkel rendelkező gyarakat alkalmaznak, vagy félrevezető kampányokat hirdetnek kollekcióik gyártásával kapcsolatban. Szerencsére egyes márkák hallgatni kezdtek ügyfeleikre, és merész tervekkel haladtak előre, hogy teljesen fenntartható és környezetbarát üzleti modelleket tervezzenek. Íme néhány olyan divatmárka, amelyek az etikai működést képviselik.

Patagonia

A szabadtéri ruházatra specializálódott amerikai márka a divatvilág egyik legambiciózusabb neve lett a fenntarthatóság tekintetében. Ők egy B tanusítvánnyal rendelkező vállalat, amely Fair Trade tanúsítványokkal, organikus pamutból készült termékekkel, környezetvédelmi fenntarthatósági kezdeményezésekkel rendelkeznek, és visszaadnak a természetnek. A márka a befogadást is támogatja a plusz méretekkel és a nem-semleges gyűjteményekkel. A Patagonia most már azonos színvonalú utcai ruházati kollekciókat is kínál a városi vásárlók igényeinek kielégítésére.

Levi’s

Egy igazi mindenkori klasszikus. Az elmúlt évtizedben a Levi's előmozdított néhány radikális változást gyártási és forgalmazási csatornáiban, fenntartható kollekciókat hozott létre, amelyek organikus pamutból, újrahasznosított ágyneműből és a divatipar bevált gyakorlataival készülnek. A farmeróriás új technológiákat is bevezetett, amelyek csökkentik a gyárak vízfelhasználását, miközben jobb munkakörülményeket biztosítanak minden dolgozójuknak helyben és külföldön egyaránt.

People Tree

A People Tree-t széles körben elismerték a fair trade és a fenntartható divat mozgalom egyik úttörőjeként. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a fenntartható ruházat fejlesztésében, a márka vegán is (PETA által jóváhagyott), és szinte minden termékében biológiailag lebomló anyagokat használ. Leginkább a városi divatra összpontosítanak, számos lehetőség közül választhat és ami a legfontosabb, minden terméküket világszerte szállítják, így bárhol felpróbálhatja őket!

Vege Threads

A mindennapi alapokra specializálódott ausztrál divatcég, a Vege Threads a világ egyik vezető fenntartható divatcége. Minden termékük környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, biológiailag lebomló anyagokkal és természetes festékekkel, elősegítik az etikus gyártást és visszaadnak a természetnek. Fürdőruhát, farmert és sportruházatot is árulnak. A márka az etikus kereskedelem példája, és plusz méretű opciókat, valamint nem-semleges formatervezéseket fejleszt ki a modern vásárlók igényeinek megfelelően.

Sézane

A párizsi székhelyű Sézane a fenntartható termelés örökségét fejleszti, olyan alternatívákat népszerűsítve, amelyek mind a vásárlók, mind a környezet számára előnyösek. A márka többnyire online értékesít, hogy elkerülje széndioxid kibocsátásának növelését. Tisztességes munkakörülményeket teremtenek, természetes és fenntartható anyagokat, újrahasznosított csomagolást alkalmaznak, és minden infrastruktúrájukat megújuló energiák hajtják. Szakterületük a bőráruk, a farmerek, a kötöttáru, a cipők, az ékszerek, a kalapok és a kiegészítők, amelyek bizonyítják, hogy nem kell feláldozni a minőséget a fenntarthatóság érdekében. A márkát a DEMAIN nevű jótékonysági kezdeményezés hozta létre, amely segíti a gyerekeket abban, hogy minőségi oktatáshoz és esélyegyenlőséghez jussanak a fejlődő országokban.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.