logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorA legjobb parkok Magyarországon egy romantikus kiránduláshoz
REKLÁM

A legjobb parkok Magyarországon egy romantikus kiránduláshoz

A legjobb parkok Magyarországon egy romantikus kiránduláshoz

Magyarország rengeteg természeti látnivalóval rendelkezik. Ha egy kétszemélyes kiruccanáson gondolkodsz, íme néhány az ország legszebb parkjai közül, amelyeket együtt élvezhettek. Tíz nemzeti park, kilenc természetvédelmi park, 22 erdőterület és több száz és ezer zöld kilométernyi túrázásra és kerékpározásra alkalmas terület tartozik hozzá. Ne hagyd ki Magyarország természeti oázisát, ahol olyan sztárhelyszíneket találsz, mint a Balaton, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Zempléni-hegység és az Aggteleki barlangok.

Balaton

2.jpg

A Balaton Magyarország és Közép-Európa legnagyobb édesvízi medencéje. Ez a hosszabbítás rengeteg programot kínál, amit párban is megtehetünk. Az évszaktól függően vitorlázhattok, horgászhattok, de akár korcsolyázhattok is. Emellett ez a tó 210 kilométeres útvonalat kínál a kerékpározás szerelmeseinek. Magyarország két legkedveltebb szeglete a Kis-Balaton, vagyis a Kis-Balaton és a Káli-medence. Ezek állat- és növényvilágukkal tűnnek ki, így ideális régiók az ökoturizmus számára. A golf szerelmesei több golfpályát is találnak, ahol gyakorolhatják kedvenc sportjukat.

Zempléni-hegység

3.jpg

Egy másik sztármegálló, amely kiemelkedik a párként utazók útitervéből, a Szlovákiával határos Zempléni-hegység. A Megyer-hegyet a környező sziklák csodálatos kilátása öleli körül, mintegy 100 méter magasan a víz felett. Ez a régió a hegyi kerékpározás szerelmeseinek kifejezetten ajánlott, mivel az EuroVelo 11 nemzetközi kerékpárút ezen a hegyen halad keresztül.

Fertő-Hanság Nemzeti Park

4.jpg

A Fertő-tó egyike Magyarország nyolc Unesco-világörökségi helyszínének. A természet varázsa veszi körül a területet. Gyalogosan vagy kerékpárral is megközelíthető, valamint a partján olyan vízi tevékenységeket is kipróbálhat, mint a horgászat vagy a vitorlázás. Ha kerékpározik a párjával, csodálatos útvonalakat talál, mint például az EuroVelo 13, a tó körüli kerékpárút. A Soproni-hegységet a világ minden tájáról ismerik a túrázók. Sűrű természetjáró ösvényhálózatnak adnak otthont, amelyen túrázni lehet. A park természetjáró ösvényei kiváló kikapcsolódást garantálnak, változatos tevékenységekkel.

Lázár Lovaspark

5.jpg

A Lázár testvéreknek ez az a helye, ahol lovakat tenyésztenek a szekérversenyekhez, és lovasbemutatót tartanak, ahol a lovak és lovasaik különböző ügyességeket mutatnak be. A helyet a jó húsos étterem jellemzi, ami egy pluszpont, ha a barátnődet vagy menyasszonyodat szeretnéd megkínálni egy remek étellel. Az itteni étterem a magyaros konyhájáról is ismert. Itt a vendégek ízletes ételeket fogyaszthatnak, és rendelhetik a vonzó gulyásukat, a zsenge salátákat és a jól elkészített leveseket. Az itt kóstolható látványos borokat sem fogod tudni elfelejteni.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid összes kedvezményes katalógusát. Rajtunk keresztül megismerheted az ország legjobb parkjait is, amelyeket élvezhetsz és meglátogathatsz a pároddal. Nyilvánítsd ki szerelmedet egy különleges személynek ezeken a helyeken. Indulj!

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.