logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator3 Alapvető kerti szerszám, amire szüksége lesz
REKLÁM

3 Alapvető kerti szerszám, amire szüksége lesz

3 Alapvető kerti szerszám, amire szüksége lesz

Egyetlen munka sem olyan igényes és kielégítő, mint a tereprendezés. Némi erőfeszítéssel egy kis füves foltot tökéletes hellyé varázsolhat, ahol kikapcsolódhat, grillezhet vagy csak élvezi a békét és a csendet. Ha azt szeretné, hogy kertje úgy nézzen ki, ahogyan elképzeli, akkor szüksége lesz a megfelelő eszközökre a munkához, és bár szó szerint tucatnyi érdekes választás létezik, vannak olyan elemek, amelyek elengedhetetlenek a kerti munkához. Íme 5 kerti szerszám, amelyeket érdemes megvenni már most.

KESZTYŰ

Ha már dolgozott növényekkel, földdel és fával, valószínűleg nem kell elmondanunk, mennyire fontos egy jó kesztyű. A kerti kesztyűk kényelmet, védelmet és jó fogást biztosítanak a szúrós feladatok elvégzéséhez, mint például a szilánkok eltávolítása, az új fa gyökereztetése, az ágak levágása és a műtrágyázás. Ha még soha nem vásárolt kerti kesztyűt, javasoljuk, hogy próbáljon ki egy párat mielőtt vásárolna, hogy megtudja a méretét. Tartósnak kell lennie, de nem túl nagynak. Ezenkívül vízállónak, vastagnak kell lenniük, és ideális esetben hosszabbítottnak kell lenniük, hogy extra védelmet nyújtsanak az alkarnak. Tartósságuk növelése érdekében tartsa szárazon és távol a naptól, amikor nem használja őket.

METSZŐOLLÓ

A metszőollók arra lettek kitalálva, hogy kontrollban tartsa velük a növényeket, ha túl nagyra nőnek vagy rossz helyre vándorolnak. Éles pengéi vannak, amelyek nyomást gyakorolnak a sík felületre, így a vágás tiszta és gyors. Számos típus létezik más-más szükségleteknek, de ha nem tudja milyen venne, először is javasoljuk, hogy szerezzen be egy bypass metszőollót, mivel ezek a legsokoldalúbbak. Ne feledje, hogy a metszőollónak kényelmesen és élesen kell elhelyezkednie a tenyerébe, ha mindenféle növényt meg akar metszteni anélkül, hogy túl sok erőfeszítést igényeljen.

ÜLTETŐKANÁL

A metszőollókhoz hasonlóan a simítók is sokféle formában és méretben kaphatók, az ön igényeinek megfelelően. Ha kerti ültetvényt szeretne építeni, és hobbit csinál a kertjéből, akkor érdemes megfontolnia, hogy beszerezzen belőle többet, de ha csak most kezdi el, és szeretne egy univerzális szerszámot, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy vegyen egy ültetőkanalat. Nagyszerűek, ha sűrűn ültetett szegélyek között dolgozik, lyukakat ásni új növényekhez, előkészíteni a talajt az új magvakhoz, és áthelyezni a növényeket új és nagyobb cserépbe. A közepes minőségű ültetőkanalak rozsdamentes acélból készülnek, ellenállnak a rozsdának, és ergonomikus kialakításúak. Javasoljuk, hogy szerezzen be egy olyat, amely legalább ezt a három dolgot lefedi, mivel az olcsóbbak könnyen eltörhetnek, ha kemény talajjal dolgozik. Sok más szerszámot is figyelembe kell vennie, beleértve a gereblyéket, fűrészeket és fűnyírókat, a kert méretétől és a munkával töltött időtől függően. Ezzel a három eszközzel azonban már elkezdheti készíteni álmai kertjét.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.