REKLÁM

STRADIVARIUS heti ajánlat

STRADIVARIUS logo
STRADIVARIUS utolsó ajánlatok
STRADIVARIUS utolsó ajánlatok

STRADIVARIUS legfrissebb ajánlatai

STRADIVARIUS logo
STRADIVARIUS katalógus
STRADIVARIUS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
STRADIVARIUS logo
STRADIVARIUS ajánlatok
STRADIVARIUS ajánlatok
2022. 05. 11. - 2022. 07. 09.
Szórólap Megnyitása
STRADIVARIUS logo
STRADIVARIUS katalógus
STRADIVARIUS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
STRADIVARIUS logo
STRADIVARIUS katalógus
STRADIVARIUS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

STRADIVARIUS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Stradivarius egy spanyol divatkereskedő és csak női ruhákat terveznek. A cég tulajdonosa az Inditex Group, a Zara, a Bershka, az Oysho és sok más világhírű divatmárka tulajdonosa.

STRADIVARIUS története: Mi a STRADIVARIUS?

A Stradivariust 1994-ben hozta létre a barcelonai Triquell család. Az volt a céljük, hogy egy friss és újszerű megjelenést teremtsenek a nőknek a divatban, egy egyedi stílusérzetet , amit a zenei stílusok ihlettek. A vállalat 1999-ben az Inditex csoport tagja lett, és terjeszkedni kezdett az egész világon. Ma a Stradivarius több mint 62 országban található meg, világszerte több mint 900 üzlettel, amelyek helyi tehetségek ezreit foglalkoztatják kiskereskedelem, tervezés, logisztika, ügyfélszolgálat és egyéb feladatok terén. Magyarországon a Stradivarius 9 üzletet működtet, többségük Budapesten vagy annak közelében található. A cég online katalógusukban a termékek széles választékát kínálja, több mint 5 fizetési módot, digitális számlát és letölthető alkalmazást is.

Milyen termékeket találhatok a STRADIVARIUS üzleteiben?

A Stradivarius elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely a nők és tinédzserek divatára specializálódott. A divattermékek széles választékáról ismertek, amelyben ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket lehet találni. Saját parfümjeik, játékaik és palackjaik is vannak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a STRADIVARIUS üzleteiben?

A Stradivarius saját termékeit gyártja és forgalmazza. A kollekciókat saját dizájnerjeik tervezik, hogy kedvező árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak prémium anyagok felhasználásával.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a STRADIVARIUS üzleteiben?

A Stradivarius sokféle lehetőséget kínál pénzmegtakarításra. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók, vagy regisztrálhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Ismerd meg a STRADIVARIUS versenytársait!

A Stradivarius fő versenytársai a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A Stradivarius a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.

A STRADIVARIUS exkluzív előnyei

Letöltheted az alkalmazásukat, hogy hozzáférhess az exkluzív kedvezményekhez. Feliratkozhatsz hírlevelükre, vagy létrehozhatszz egy fiókot a weboldalukon.

A STRADIVARIUS akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Stradivarius kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Stradivarius üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha jó női ruhákat keresel jó áron, akkor a Stradivarius egy nagyon jó választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.stradivarius.com/hu/